Fotografija: Foto: Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Niksa Stipanicev/CROPIX (Ilustracija)

Vozač kod Nove Rače oduzeo prednost vozačici iz suprotnog smjera: "Ozlijeđene dvije osobe"

U nesreći su lake tjelesne ozlijede zadobile 51-godišnja vozačica i 29-godišnja putnica iz njenog vozila koje nisu bile vezane sigurnosnim pojasomDvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Bedeniku kod Nove Rače. Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, oko 12,05 sati, 68-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Bedenik skretao je ulijevo pri čemu je oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 51-godišnjakinja.

- Ona je pritom svojim vozilom udarila u bočni dio automobila 68-godišnjaka. U nesreći su lake tjelesne ozlijede zadobile 51-godišnja vozačica i 29-godišnja putnica iz njenog vozila koje nisu bile vezane sigurnosnim pojasom.

Nisu bile vezane

Protiv 68-godišnjeg vozača slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 57. stavka 2. uz primjenu članka 293. stavka 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

Dodaju kako i protiv 51-godišnjakinje i 29-godišnjakinje slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz članka 163. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Faceboku i TikToku!