Fotografija: Do prometne nesreće je došlo kad je 64-godišnjak prešao na drugi prometni trak i udario u automobil iz suprotnog smjera/ Foto: Damir Krajač/ CROPIX (ilustracija)
Do prometne nesreće je došlo kad je 64-godišnjak prešao na drugi prometni trak i udario u automobil iz suprotnog smjera/ Foto: Damir Krajač/ CROPIX (ilustracija)

Vozač automobila bjelovarskih registracija kritično nakon teške prometne nesreće u Novoj Rači

Nesreću je skrivio 64-godišnji vozač koji je prešao na suprotnu prometnu traku i udario u automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljala 47-godišnjakinja, kažu iz policijeU prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Novoj Rači teže je stradao 64-godišnji muškarac, a liječnici se još uvijek bore za njegov život.

Prešao na drugu stranu

- U utorak 16. kolovoza oko 15.05 sati, 64-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka kroz Novu Raču, ulicom Dr. Mateja Piškorića. Dolaskom do kućnog broja 33, uslijed neprilagođene brzine osobinama ceste, prešao je na lijevu stranu te udario u automobil bjelovarskih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 47-godišnjakinja. Nakon udarca, oba vozila su sletjela u svoj desni putni jarak, izvijestila je bjelovarska policija.

Vozačica lakše ozlijeđena

Kako kažu, u prometnoj nesreći 64-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je 47-godišnjakinja lakše ozlijeđena.

- 47-godišnjakinja nije bila pod utjecajem alkohola, dok 64-godišnjak nije mogao biti alkotestiran zbog zadobivenih ozljeda, poručili su PU bjelovarsko-bilogorske.

Nakon zaprimanja bolničkih prijava slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.