Fotografija: Foto: Srđan Vrančić/CROPIX (ILUSTRACIJA)
Foto: Srđan Vrančić/CROPIX (ILUSTRACIJA)

VELIKA TRAGEDIJA Muškarac na kojeg je palo drvo u šumi kod Sirača podlegao ozljedama

Muškarac je smrtno stradao prilikom obavljanja šumskih radova, a na očevid izlazi zamjenik općinskog državnog odvjetnika i inspektor zaštite na radu, kažu u policijiMuškarac u dobi od 45 godina smrtno je stradao danas oko 11.50 sati u šumi kod Sirača.

Tu nam je informaciju potvrdio načelnik Policijske postaje Daruvar Dalibor Čajsa.

- Muškarac je smrtno stradao prilikom obavljanja šumskih radova, a na očevid izlazi zamjenik općinskog državnog odvjetnika i inspektor zaštite na radu - kratko nam je rekao Čajsa napominjući da je očevid u tijeku.

Na teren su, osim policajca, izašli djelatnici Hitne medicinske pomoći i vatrogasci. Muškarac je navodno stradao prilikom pada stabla, no više detalja bit će poznato nakon policijskog očevida.

Nepristupačan teren

U međuvremenu se priopćenjem oglasila i PU bjelovarsko-bilogorska navodeći da je 45-godišnji zaposlenik tvrtke za sječu i izradu drva smrtno stradao prilikom izrade drvne mase.

- Slijedi očevid na mjestu događaja i daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja - piše u priopćenju.

Kako doznajemo, žurnim je službama trebalo dosta vremena da dođu do smrtno stradalog muškarca jer se nesreća dogodila duboko u šumi na nepristupačnom terenu. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!