Fotografija: Vatrogasno vozilo upalo je u rupu koja se stvorila nakon što je u ulici pukla vodovodna cijev/Foto: Bjelovar.live
Vatrogasno vozilo upalo je u rupu koja se stvorila nakon što je u ulici pukla vodovodna cijev/Foto: Bjelovar.live

Vatrogasno vozilo propalo kroz rupu koja se otvorila na cesti u Bjelovaru

Koordiniranom akcijom vatrogasaca, policije i djelatnika Vodnih usluga, vatrogasno vozilo je bez većih oštećenja izvučeno iz rupe, a u nesreći, srećom, nitko nije ozlijeđenU Ulici Zvijerci u Bjelovaru jutros je došlo do nesvakidašnje nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno vatrogasno vozilo. Nitko, srećom, nije stradao.

Prema riječima Davora Đaloga, zapovjednika Javne vatrogasne postaje Grada Bjelovara, nakon što je tamo pukla jedna vodovodna cijev, nastala je velika vodena bujica koja se probijala do jedne obiteljske kuće.

Mještani bili bez vode

- Svega minutu nakon dolaska na mjesto nezgode, pod vatrogasnim vozilo koje bilo parkirano na kolniku otvorila se velika rupa i naše je vozilo u nju propalo. Pretpostavljam da se radi o ispiranju tla ispod asfalta uslijed puknuća cijevi, izjavio je zapovjednik Đalog i dodao da je dobro što se ova nesreća dogodila njima, a ne nekome od građana jer bi posljedice mogle biti puno veće.

Koordiniranom akcijom vatrogasaca, policije i djelatnika Vodnih usluga, vozilo je bez većih oštećenja izvučeno iz rupe. Kako doznajemo od mještana, sinoć je u nekoliko navrata došlo do nestanka vode, međutim sada je sve riješeno. U nesreći nitko nije ozlijeđen, a sanacija kolnika je u tijeku.