Fotografija: ILustracija/Foto: Getty Images/iStockphoto
ILustracija/Foto: Getty Images/iStockphoto

Vatrogasci u 3 ujutro u kući skidali policijske lisice s ruku nesretne žene

“Molimo vas, pomozite, žena ima policijske lisice na rukama i ne možemo ih nikako skinuti”, glasio je hitni poziv u pomoć...
Nakon skidanja čeličnog prstena sa spolovila muškarca, opet prilično bizarna intervencija dežurnih vatrogasaca.

Kako neslužbeno doznajemo, noćas nešto prije 3 sata ujutro vatrogascima je stigao neobičan poziv s adrese u zaprešićkom Zelengaju, piše Danica.hr.

“Molimo vas, pomozite, žena ima policijske lisice na rukama i ne možemo ih nikako skinuti”, glasio je hitni poziv u pomoć.

Zaprešićki vatrogasci, nakon poziva oko 2.45 sati, vrlo brzo su stigli na mjesto neobičnog problema. Tamo su zatekli nesretnu ženu sa čvrsto stisnutim lisicama na rukama. Ruke su je već boljele.

Dežurni vatrogasci brzo su riješili problem, pa je jadna žena opet bila slobodna. Policijske lisice skinute su joj s ruku za samo desetak minuta. Vatrogasci kažu kako je od poziva u pomoć do okončanja delikatnog posla prošlo manje od pola sata.

Pokušali smo jutros doznati kako su policijske lisice završile na rukama nesretne žene u obiteljskoj kući u Ulici Zelengaj te gdje se pritom zagubio ključ, ali nismo uspjeli doznati. Svi koje smo kontaktirali bili su zakopčani do grla.