Fotografija: Vozačica je sletjela u rijeku u centru Sirača/ Foto: Čitatelj
Galerija
Vozačica je sletjela u rijeku u centru Sirača/ Foto: Čitatelj

UPRAVO Vozačica automobilom sletjela u rijeku u centru Sirača, na terenu hitna i policija

Zasad nema informacija da je u nesreći sudjelovalo drugo vozilo, već se najvjerojatnije radi o gubitku kontrole nad vozilom i slijetanju u rijekuOko 14 sati u Siraču kod Daruvara došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. 

Kako doznajemo iz bjelovarsko-bilogorske policije, u 14 sati i dvije minute zaprimljena je dojava o slijetanju osobnog automobila u rijeku Bijelu. Nesreća se dogodila u centru Sirača, nedaleko Vatrogasnog doma. 

Izvučena iz vozila

Prema prvim informacijama za upravljačem osobnog automobila bila je vozačica koja je ozlijeđena, no težina ozljeda zasad nije poznata. Preliminarnim pregledom nisu ustanovljene teže ozljede, ali joj je, nakon izvlačenja iz vozila, pružena pomoć te će biti pregledana. 

Vozačica je sletjela u rijeku u centru Sirača/ Foto: Čitatelj
Vozačica je sletjela u rijeku u centru Sirača/ Foto: Čitatelj

Na mjestu događaja je i policija koja obavlja očevid. Zasad nema informacija da je u nesreći sudjelovalo drugo vozilo, već se najvjerojatnije radi o gubitku kontrole nad vozilom i slijetanju u rijeku. Prema fotografijama s mjesta nesreće vidljivo je da se vozilo crne boje prevrnulo na bok u rijeci. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!