Fotografija: Žena je stolara našla preko društvenih mreža/Foto: Unsplash
Žena je stolara našla preko društvenih mreža/Foto: Unsplash

Uplatila stolaru novac za izradu namještaja za igraonicu pa ostala i bez kuna i bez namještaja

Žena je stolara našla preko društvenih mreža i naručila stol, klupe, kutije i vješalice. Dala mu je avans od 500 kuna, a namještaj nije dobilaBJELOVAR - Policiji još uvijek nepoznata osoba nasamarila je jednu ženu iz Bjelovara oštetivši je za oko 500 kuna.

Naime, kako stoji u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u srijedu 12. siječnja, 33-godišnjakinja je prijavila da je 29. prosinca 2021. godine telefonom stupila u kontakt s muškom osobom koji je objavio oglas na jednoj društvenoj mreži da izrađuje drvene elemente.

Nije se javio

S njim se dogovorila da joj za nekoliko tisuća kuna izradi stol, klupe, kutije i vješalice, a navedeno bi poslužilo za igraonicu za djecu. Isporuka je trebala biti u roku od nekoliko dana od dogovora. Muškarac je zatražio avans od pet stotina kuna koji mu je ona uplatila. Budući da joj do sada predmeti nisu isporučeni, smatra da je prevarena.

- 33-godišnjakinja je upoznata o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Prijevara“ iz članka 236. Kaznenog zakona - poručuju iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Policija za prevarantom traga.