Fotografija: Nasilni djedica zaradio je prijavu zbog remećenja javnog reda i mira/Foto: Ivan Peric/CROPIX (ilustracija)
Nasilni djedica zaradio je prijavu zbog remećenja javnog reda i mira/Foto: Ivan Peric/CROPIX (ilustracija)

Umirovljenik zbog parkiranja napao iskusnog školskog domara koji je sve udarce vješto izbjegao

Kako navodi policija, oko 10 sati ujutro ispred škole je 72-godišnjak izgubio živce kada je vidio kako je 54-godišnji domar parkirao službeni automobil prilikom dostave gableca u školuPolicija je u utorak intervenirala zbog incidenta koji se dogodio ispred Područne škole u Bulincu nedaleko od Bjelovara.

Kako navodi PU bjelovarsko-bilogorska, u utorak oko 10 sati ujutro ispred škole 72-godišnjak je izgubio živce kada je vidio kako je 54-godišnji domar parkirao službeni automobil prilikom dostave gableca u školu. 

Psovao mu majku

Stariji muškarac potom je ušao u školu i počeo vikati na domara. Nakon što se istresao na njega, izašao je iz škole, ali se nije smirio nego je nastavio vikati i psovati domara pa mu je, između ostalog, spominjao i majku u pogrdnom smislu. 

No, iako je istresao sve što mu je na duši, umirovljenik se ni tada nije uspio primiriti pa je krenuo fizički napasti domara i pokušao ga udariti šakom u glavu. Domaru su, čini se, na ruku išle godine jer je gotovo 20 godina mlađi pa je uspio izbjeći sve udarce koje je uputio bijesni stariji muškarac. Neukrotivi nasilni 72-godišnjak zaradio je prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira.