Fotografija: Foto: Neja Markičević/CROPIX (ilustracija)
Foto: Neja Markičević/CROPIX (ilustracija)

Umirovljenik iz daruvarskog DM-a pokušao ukrasti strugalicu za pete, sepatator za prste i kremu

Osim toga, jedna je umirovljenica iz Daruvara ostala bez mobitela nakon što je u stan pustila muškarca koji joj je pomogao nositi torbu s Autobusnog kolodvoraDaruvarski policajci zabilježili su u proteklih nekoliko dana dva slučaja krađe na području Daruvara.

Prema policijskom priopćenju, muškarac u dobi od 71 godine uhvaćen je u četvrtak u poslijepodnevnim satima u krađi artikala vrijednih nekoliko stotina kuna u jednoj trgovini na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru.

Kako neslužbeno doznajemo, pokušao je ukrasti higijenske potrepštine iz daruvarskog DM-a vrijedne stotinjak kuna. Riječ je o kremi, separatoru za prste i strugalici za pete. 

Ostala bez mobitela

Dan ranije, u srijedu 24. kolovoza u večernjim satima, 75 - godišnja žena pustila je u stan nepoznatog muškarca koji je iskoristio njezinu nepažnju te joj ukrao mobitel vrijedan oko 500 kuna. Doznajemo kako je žena opljačkana nakon što joj je nepoznati muškarac pomogao ponijeti torbu od Autobusnog kolodvora do njezinog stana. Pustila ga je u stan i nakon nekog vremena shvatila da je ostala bez mobitela.

- Sve oštećene osobe iz navedenih događaja, upoznate su o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Krađa“ iz članka 228. stavka 2. Kaznenog zakona - kažu u policiji.