Fotografija: Foto: Matija Djanješić/CROPIX (ilustracija)
Foto: Matija Djanješić/CROPIX (ilustracija)

U 13:30 uhićen vozač s 3,82 promila. U postaji brutalno vrijeđao policajce

Policajci su alkoholiziranog vozača isključili iz prometa i odveli u policijsku postaju, no tamo je krenuo žestoko vrijeđati policajce i vikati na njihPolicija je uhitila mortus pijanog 68-godišnjega gospodina koji je u nedjelju oko 13.30 sati na Križevačkoj cesti u Bjelovaru zatečen za volanom automobila s čak 3,82 promila alkohola.

Gdje je sve bio i što je sve pio – ostaje zagonetka. Policija je u nedjelju otkrila kako je “vozač isključen iz prometa te priveden u prostorije policije”. No, tu nije bio kraj: nakon privođenja brutalno je u policijskoj postaji vrijeđao i vikao na policajce psujući im sve redom, piše Danica.hr.

“Vrijeđao je i omalovažavao pogrdnim riječima policijske službenike. Smješten je u posebne prostorije policije”, nisu htjeli u bjelovarskoj policiji otkrivati kakvim su sve verbalnim salvama bili izloženi.

No, kako ga čega prijava za vožnju u pijanom stanju, ali za remećenje javnog reda i mira, presuda na sudskom prekršajnom odjelu morat će se sadržavati i eksplicitne tvrdnje pijanoga gospodine. Bez uljepšavanja i korištenja točkica u nastavku prostih riječi jer se presuda tako mora donositi.

“Protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenih prekršaja iz članka 199. stavka 8. Zakona o sigurnosti prometa na cestama i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, zaključuju danas u Policijskoj upravi, piše Danica.hr.