Fotografija: Foto: Davor Pongracic/CROPIX (ilustracija)
Foto: Davor Pongracic/CROPIX (ilustracija)

Uhićen mladić (25) koji je vozio Peugeot bez položenog vozačkog ispita. Oduzeli mu i auto

Mladiću je do 23. svibnja 2024. godine na snazi zabrana izdavanja vozačke dozvole zbog prikupljenih kaznenih bodova, kažu iz policijeBjelovarski policajci u srijedu su u večernjim satima uhitili mladića koji je vozio bez položenog vozačkog ispita. 

- U srijedu, 22. veljače u 21.45 sati u Bjelovaru, u Ulici Krste Frankopana, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 25-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom Peugeot bjelovarskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, odnosno bez položenog vozačkog ispita, poručili su iz bjelovarske policije.

Očito mu nije prvi put

Nadalje, očito je riječ o recidivistu, budući da iz policije napominju i to da je utvrđeno da mu je do 23. svibnja 2024. godine na snazi zabrana izdavanja vozačke dozvole zbog prikupljenih kaznenih bodova.

- 25-godišnjak je uhićen, priveden i smješten u posebne prostorije policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, kažu iz Pu bjelovarsko-bilogorske.

Za kraj dodaju i to da je temeljem članka 229. stavka 8. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 25-godišnjaku privremeno oduzeti osobni automobil Peugeot.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!