Fotografija: Požar su ugasili vatrogasci iz Velikog Grđevca/Foto: Martina Čapo (Ilustracija)
Požar su ugasili vatrogasci iz Velikog Grđevca/Foto: Martina Čapo (Ilustracija)

U Velikoj Pisanici izbio požar na bivšoj ciglani koja je u vlasništvu BBŽ

Na neutvrđen način do požara je došlo na jednoj suhoj rolo bali sjena, nakon čega se vatra proširila na zidani napušteni objekt. Izgorjela je krovna konstrukcija te vrata i prozori, kažu iz policijeVELIKA PISANICA - Iz još uvijek neutvrđenog razloga u nedjelju je na prostoru bivše ciglane u Velikoj Pisanici izbio požar, javljaju iz bjelovarske policije. 

- U nedjelju 9. siječnja oko 13.35 sati u Velikoj Pisanici na prostoru bivše ciglane koja se nalazi uz državnu cestu D-28, vlasništvo Bjelovarsko-bilogorske županije, na neutvrđen način došlo je do požara na jednoj suhoj rolo bali sjena, nakon čega se vatra proširila na zidani napušteni objekt dimenzija 5x5 metara, izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Uzrok nepoznat

Kako kažu, u požaru je izgorjela krovna konstrukcija na objektu te vrata i prozori. Na mjesto događaja izašli su pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva Veliki Grđevac, koji su i ugasili požar.

- Mjesto događaja je osigurano, a u ponedjeljak, 10. siječnja, a u prijepodnevnim satima obavit će se očevid. Odgovorna osoba se trenutno nije mogla izjasniti o visini nastale materijalne štete, zaključili su jutros iz PU bjelovarsko-bilogorske.