Fotografija: U sudaru jet skija i jedrilice nedaleko Trogira poginula žena/Foto: Luka Gerlanc/CROPIX (Ilustracija)
U sudaru jet skija i jedrilice nedaleko Trogira poginula žena/Foto: Luka Gerlanc/CROPIX (Ilustracija)

U sudaru jet – skija i jedrilice poginula žena, ozlijeđene su i njene dvije kćeri

Svjedoci su vidjeli da je ozlijeđena djevojčica od petnaestak godina, te je odmah odvezena u vozilu hitne pomoći. Njezina je sestra zadobila nešto lakše ozljede.
U pomorskoj nesreći kraj Trogira poginula je žena, a njene dvije kćeri su ozlijeđene. Svjedoci tvrde da je jet-skijem udarila u jedrilicu, piše Slobodna Dalmacija.

Nesreća se dogodila nedaleko Trogira (u Marini), ispred ulaza u luku Agana, u 16.15 sati, a žena je poginula na jet skiju i to uslijed sudara s jedrilicom. U nesreći su, tvrde čitatelji, ozlijeđene i njezine dvije kćeri.

Svjedokinja, čije su dvije kćeri s prijateljima bile na brodu u trenutku nesreće, je vidjela udarac i trenutak kad su žena i njezine dvije kćeri pale u more. Imale su prsluke, ali su ostale bez svijesti, a nekoliko ljudi koji su se tu zatekli priskočili su u pomoć i izvukli ih na obalu.

Reanimirali ju

Prema izjavi svjedokinje, liječnici hitne pomoći pokušavali su reanimirati ženu četrdesetak minuta, no nažalost bezuspješno.

Svjedoci su vidjeli da je ozlijeđena djevojčica od petnaestak godina, te je odmah odvezena u vozilu hitne pomoći. Njezina je sestra zadobila nešto lakše ozljede.

Iz policije nam potvrđuju da se incident dogodio u lučici Agana nedaleko Trogira.

Potvrđuju da je poginula jedna ženska osoba, a dvije osobe su u bolnici.

Lakše ozlijede

Saznajemo i da su djeca zaprimljena u splitski KBC, te su liječnici utvrdili da su lakše ozlijeđena, piše Slobodna Dalmacija.

Prema prvim i neslužbenim informacijama najvjerojatnije se radi o njemačkim državljanima.

--------------------------------------------------

Priopćenje policije

Danas oko 16,12 sati zaprimljena je dojava da je u mjestu Marina u blizini lučice Agana  došlo do pomorske nesreće u kojoj su sudjelovala dva plovila.

Prema zaprimljenim informacijama jedna osoba je smrtno stradala, dok su dvije osobe prevezene u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći.

Na mjesto događaja upućeno je plovilo Lučke kapetanije i službeno policijsko plovilo, te je o događaju je izvješteno državno odvjetništvo.