Fotografija: 
Protiv 47-godišnjeg vozača koji je skrivio ovu prometnu nesreću podnosi se obavezni prekršajni nalog/Foto: Jakov Prkic/CROPIX (Ilustracija)
Protiv 47-godišnjeg vozača koji je skrivio ovu prometnu nesreću podnosi se obavezni prekršajni nalog/Foto: Jakov Prkic/CROPIX (Ilustracija)

U središtu Daruvara muškarac (47) Opelom izletio s ceste i udario u stablo: "Ozlijeđeno dijete (13)"

"47-godišnjak koji je skrivio prometnu nesreću nije bio pod utjecajem alkohola, a u trenutku nesreće oba sudionika su koristili sigurnosni pojas", kažu u policijiDARUVAR - Zbog nepažnje i nedovoljno koncentracije prilikom vožnje, jučer se u središtu Daruvara dogodila prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Među njima je i dijete.

Kako nam potvrđuju iz PU bjelovarsko-bilogorske, u četvrtak,10. kolovoza, 47-godišnjak je upravljao osobnim vozilom (Opel Insignia), daruvarskih registarskih oznaka kroz Daruvar, Ulicom Podborje (u smjeru Batinjske rijeke).

- Dolaskom do šumskog predjela (park šuma) prije desnog zavoja nije držao vozilo u kretanju što bliže desnom rubu kolnika i na tolikoj udaljenosti da s obzirom na brzinu kretanja vozila i uvjete prometa te stanju i osobinama ceste, ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti.

Završili u pakračkoj bolnici

Pritom je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika te prednjim dijelom vozila udario u stablo nakon čega se zaustavio. U prometnoj nesreći vozač i 13-godišnje dijete koje je bilo putnik u vozilu, zadobili su ozljede, kažu u poiciji.

Dodaju kako im je liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Pakrac.

- Obojici su kvalificirane lakše tjelesne ozljede. Protiv 47-godišnjeg vozača koji je skrivio ovu prometnu nesreću podnosi se obavezni prekršajni nalog, ističu.

Isto tako, potvrđuju kako vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a u trenutku prometne nesreće oba sudionika su koristili sigurnosni pojas.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!