Fotografija: Policija je ženu zaustavila kada se automobilom iz šume uključivala na cestu/Foto:Vlado Kos/Cropix (Ilustracija)
Policija je ženu zaustavila kada se automobilom iz šume uključivala na cestu/Foto:Vlado Kos/Cropix (Ilustracija)

U prtljažnik svoje Alfe strpala pola metra drva, policija ju uhvatila na izlasku iz državne šume

Policija je 52-godišnju ženu uhvatila tijekom redovne kontrole prometa, kažu u policijiČini se kako je krađa ogrjevnog drveta sve učestalija. Naime, proteklog vikenda policijski službenici PU bjelovarsko - bilogorske evidentirali su njih dvije.

Prema policijskom izvješću, u nedjelju, 13. ožujka, poslijepodne, u Bjelovaru, na Križevačkoj cesti, policijski službenici su u kontroli prometa zatekli 52-godišnjakinju koja je upravljala osobnim automobilom Alfa Romeo, bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je izlazila iz državne šume.

Drva strpala u "bunker"

U prtljažniku osobnog automobila uočeno je oko pola kubika drvne mase za koje je izjavila da je uzela iz šume. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

U subotu, 12. ožujka, u šumskom predjelu „Martinska“ u blizini Babinca, tri nepoznata počinitelja su iz državne šume iznijeli i utovarili na teretno vozilo četiri kubna metra cjepanica hrasta koje je prethodno izradio 52-godišnji muškarac koji je i oštećen ovim kaznenim djelom.