Fotografija: Prometna nesreća dogodila se na križanju kod bjelovarske tržnice/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Prometna nesreća dogodila se na križanju kod bjelovarske tržnice/ Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

U prometnoj nesreći u središtu Bjelovara ozlijeđeni majka i dijete

Nakon udarca došlo je do zanošenja Ford Focusa te je on odbačen na nogostup gdje je zadnjim dijelom udario u metalni nosač semafora gdje se je zaustavio, kažu iz policijeU prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u središtu Bjelovara ozlijeđena je vozačica i njezino dijete, potvrdili su iz bjelovarske policije.

- Danas, 6. veljače oko 8.30 sati u Bjelovaru, 38-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom Ford Focus bjelovarskih registracijskih oznaka krećući se Ulicom Ivana Mažuranića prometnom trakom za ravno i desno. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Šetalištem dr. Ivše Lebovića gdje se prometom upravlja semaforskim uređajima, a koji nisu radili, već su bili na treptećem žutom svjetlu, nije postupila po postavljenom prometnom znakom. Vozilom je ušla u raskrižje zadržavajući svoj smjer kretanja, a da prethodno nije propustila sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska. Uslijed toga, u njezin desni bočni dio vozila udario je osobni automobil Ford Tourneo zagrebačkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 36-godišnjak, a koji se kretao Ulicom Šetalište dr. Ivše Lebovića zadržavajući smjer kretanja ravno, opisali su nesreću iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Automobil odbačen na nogostup

Kako kažu, nakon udarca došlo je do zanošenja Ford Focusa te je on odbačen na nogostup gdje je zadnjim dijelom udario u metalni nosač semafora gdje se je zaustavio.

- Na oba vozila nastala je materijalna šteta. Vozači su alkotestirani te je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola. 38-godišnjakinja i dijete koje je bilo putnik u njezinom vozilu su zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu dr. Anđelko Višić Bjelovar na pružanje liječničke pomoći.

Iz policije su poručili i to da protiv 38-godišnje vozačice slijedi obavezni prekršajni nalog.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!