Fotografija: Među ozlijeđenima je i jedno dijete/ Foto: Facebook
Galerija
Među ozlijeđenima je i jedno dijete/ Foto: Facebook

U prometnoj nesreći u Garešnici ozlijeđene tri osobe, među njima i dijete

Do nesreće je došlo kada je 57-godišnjakinja autom prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u prednji dio automobila kojim je upravljala 39-godišnjakinja, kažu iz policijeU prometnoj nesreći koja se jučer oko 20 sati dogodila u Garešnici ozlijeđene su tri osobe, javljaju iz policije.

Prometna nesreća u Garešnici/ Foto: Facebook
Prometna nesreća u Garešnici/ Foto: Facebook

- Do nesreće je došlo kada je 57-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka prešla na suprotnu stranu kolnika i vozilom udarila u prednji lijevi dio osobnog automobila kojim je upravljala 39-godišnjakinja. Nakon sudara automobil kojim je upravljala 57-godišnjakinja okrenuo se na bok, a potom na krov, izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Prometna se dogodila oko 20 sati/ Foto: Facebook
Prometna se dogodila oko 20 sati/ Foto: Facebook

Dodaju i to da je su nesreći ozlijeđene obje vozačice i 9-godišnji putnik iz vozila kojim je upravljala 39-godišnjakinja.

- Ozlijeđeni su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar, kažu iz policije.

U prometnoj su ozlijeđene tri osobe/ Foto: Facebook
U prometnoj su ozlijeđene tri osobe/ Foto: Facebook

Prema riječima ravnateljice bjelovarske bolnice Sanele Grbaš Bratković niti jedan pacijent nije zaprimljen na odjel kirurgije, odnosno svi su otpušteni na kućno liječenje. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku