Fotografija: Nesreća u Dapcima/ Foto: Facebook
Galerija
Nesreća u Dapcima/ Foto: Facebook

U prometnoj nesreći u Dapcima ozlijeđene tri osobe

Ozlijeđeni sudionici prometne nesreće su vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Dubrava, a kvalifikacija ozljeda za sada nije poznata, kažu iz policijeU prometnoj nesreći koja se jučer oko 15 sati dogodila u mjestu Dapci pokraj Čazme ozlijeđene tri osobe.

Ozlijeđene su tri osobe/ Foto: Facebook
Ozlijeđene su tri osobe/ Foto: Facebook

- Do nesreće je došlo kada je 48-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, u zavoju prešao na suprotnu stranu kolnika i prednjom stranom automobila udario u prednju stranu osobnog automobila, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnjak. Nakon toga u bočnu stranu automobila kojim je upravljao 37-godišnjak udario je osobni automobil, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 32-godišnjakinja koja nije držala potreban razmak između vozila, kazali su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Završili u bolnici

Dodaju i to da su u nesreći ozlijeđeni 48-godišnji i 37-godišnji vozači i 34-godišnja putnica iz automobila kojim je upravljao 37-godišnjak.

Ozlijeđeni su prevezeni u OB Dubrava/ Foto: Facebook
Ozlijeđeni su prevezeni u OB Dubrava/ Foto: Facebook

- Ozlijeđeni sudionici prometne nesreće su vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Dubrava, a kvalifikacija ozljeda za sada nije poznata, poručili su iz policije.

Zbog prometne nesreće za promet je bila zatvorena državna cesta D-43 od 15,45 do 17,00 sati.     

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas Facebooku!