Fotografija: Prometna nesreća dogodila se zbog neopreznog pretrčavanja ceste/Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX (Ilustracija)
Prometna nesreća dogodila se zbog neopreznog pretrčavanja ceste/Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX (Ilustracija)

U prometnoj nesreći teško ozlijeđeno 13-godišnje dijete

Žena od 58 godina je Toyotom naletjela na dijete koje je neoprezno pretrčavalo kolnik. Zbog težine ozljeda, prevezeno je u požešku bolnicu.
Koliko u prometu valja biti jako oprezan potvrđuje nam prometna nesreća u kojoj je pukom srećom izbjegnuta još gora tragedija. 

U srijedu 4. kolovoza 2021., oko 20.45 sati, u Velikoj, u Ulici bana Josipa Jelačića 2, dogodila se prometna nesreća s povrijeđenom osobom, javljaju iz PU požeško – slavonske.

Kako stoji u službenom policijskom priopćenju, 13-godišnje dijete iz Velike, pretrčavalo je kolnik Ulice bana Josipa Jelačića, u pokušaju prelaska na drugu stranu ulice, a da se prije toga nije uvjerilo da to može učiniti na siguran način.

Kretala se istom ulicom

Tom prilikom je došlo do naleta osobnog automobila marke „Toyota“, požeških registarskih oznaka s kojim je upravljala 58-godišnjakinja i kretala se istom ulicom na dijete.

Uslijed udara i pada na travnatu površinu pored kolnika, dijete je zadobilo teške tjelesne ozlijede koje nisu opasne po život, a iste je u Općoj županijskoj bolnici u Požegi, konstatirao dežurni liječnik.