Fotografija: 
Automobilom se zaletio u stup javne rasvjete/Foto: Marko Todorov/CROPIX (Ilustracija)
Automobilom se zaletio u stup javne rasvjete/Foto: Marko Todorov/CROPIX (Ilustracija)

U prometnoj nesreći pokraj Čazme teže ozlijeđen 62-godišnjak, pijan se zaletio u stup

Vozilom hitne medicinske pomoći Čazma prevezen je na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Bjelovar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede, kažu u policijiPrometna nesreća s težim ozljedama vozača dogodila se u subotu pokraj Čazme.

Kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u subotu oko 8.40 sati, 62-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Citroen bjelovarskih registracijskih oznaka kroz mjesto Gornji Dragenec iz smjera Sišćana.

Izgubio nadzor

-Ulaskom u zavoj ulijevo kod kućnog broja 381, nije vozilo držao na sredini obilježene prometne trake pri čemu je zahvatio lijevu bankinu te vozilom sletio u lijevi putni jarak i desnom stranom vozila udario u betonski stup za električnu energiju.

Vozilom hitne medicinske pomoći Čazma prevezen je na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Bjelovar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede. 62-godišnjak je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,66 g/kg, kažu u policiji.

Optužni prijedlog

Protiv 62-godišnjaka zbog počinjenih prekršaja iz članka 199. stavka 2. i članka 46. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!