Fotografija: U požaru u kući u Maloj Barni izgorjeli muzička linija, inkubator i akumulator/Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX (Ilustracija)

 
U požaru u kući u Maloj Barni izgorjeli muzička linija, inkubator i akumulator/Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX (Ilustracija)  

U požaru u obiteljskoj kući kod Grubišnog Polja izgorjeli glazbena linija, inkubator i akumulator

Do požara je došlo na utičnici u koju je bila ukopčana glazbena linija, a vlasnik kuće nastalu materijalnu štetu procjenjuje na dvadeset tisuća kunaGRUBIŠNO POLJE - U Maloj Barni nedaleko Grubišnog Polja prije dva dana došlo je do požara koji je izbio unutar obiteljske kuće.

Kako doznajemo iz policijskog izvješća PU bjelovarsko - bilogorske, u četvrtak 11. studenog u prijepodnevnim satima u Maloj Barni, došlo je do požara unutar obiteljske kuće u vlasništvu 50-godišnjaka. U prostoriji gdje se nalaze pečenjara i krušna peć, izgorjela je glazbena linija sa zvučnikom, inkubator i akumulator, a oni su se nalazili na podestu iznad krušne peći. 

Kobna utičnica

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo na utičnici u koju je bila ukopčana muzička linija, a uslijed velikih prijelaznih otpora došlo je do zapaljenja te utičnice te proširenja požara.

Oštećena osoba nastalu materijalnu štetu procjenjuje na dvadeset tisuća kuna.