Fotografija: U Babinoj Gori pored Đulovca 82-godišnjaku izgorjeli štagalj i staja, šteta je ogromna/ Foto: DVD Štefanje (Ilustracija)
U Babinoj Gori pored Đulovca 82-godišnjaku izgorjeli štagalj i staja, šteta je ogromna/ Foto: DVD Štefanje (Ilustracija)

U požaru pokraj Đulovca u potpunosti izgorjeli štagalj i staja. Šteta 50 tisuća kuna

Požar su dva i pol sata gasili pripadnici JVP-a grada Daruvara, a očevidom je utvrđeno da je uzrok kvar na električnim instalacijama staje, kažu iz policijePožar koji je u petak izbio na imanju 82-godišnjaka iz Babine Gore prouzročio je ogromnu materijalnu štetu.

Izgorjelo 200 bala sijena

- U petak 11. veljače oko 10.30 sati u Maloj Babinoj Gori, općina Đulovac, došlo je do požara na staji i štaglju vlasništvo 82-godišnjaka. U požaru je u potpunosti izgorio štagalj u kojem se nalazilo oko 200 komada bala sijena te staja u kojoj se nalazio razni alat, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Šteta 50 tisuća kuna 

Požar su dva i pol sata gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Daruvara, a obavljenim očevidom je utvrđeno da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama staje.

Iz policije su dodali i to da vlasnik nastalu materijalnu štetu procjenjuje na 50 tisuća kuna.