Fotografija: Foto: Željko Hajdinjak/Cropix
Galerija
Foto: Željko Hajdinjak/Cropix

U naselju Parag u pucnjavi ubijena žena, ranjeno dijete i još četvero ljudi, policija privela 3 osobe

Sigurnosna situacija u naselju Parag je stabilna i pod nadzorom policije te nema dodatnih opasnosti za građane
Tijekom pucnjave u naselju Parag u Međimurju smrtno je stradala jedna osoba dok je nekoliko ranjeno, javlja međimurska policija.

- Večeras oko 20:55 došlo je do pucnjave, kojom prilikom je smrtno stradala jedna osoba dok je nekoliko osoba ranjeno. U tijeku je intenzivno postupanje policije s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja, izvijestili su iz PU međimurske, javlja Jutarnji list.

<p>Foto: Željko Hajdinjak/Cropix</p>

Foto: Željko Hajdinjak/Cropix

- Poduzetim radnjama temeljne, prometne, interventne, specijalne i kriminalisticke policije, utvrđeno je kako je do pucnjave doslo nakon svađe više osoba, nakon čega je za sada nepoznati počinitelj, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, kojom prilikom je jedna ženska osoba, nažalost, smrtno stradala. Nadalje, ranjeno je jedno dijete, jedna maloljetna osoba i tri odrasle osobe. Prema podacima Županijske bolnice Čakovec, svim ranjenim osobama pružena je adekvatna medicinska pomoć, napominju u policiji.

- U prostorije policijske uprave, privedene su tri osobe koje se dovode u vezu s navedenim događajem te je u tijeku kriminalističko istraživanje, priopćila je međimurska Policijska uprava.

<p>Foto: Željko Hajdinjak/Cropix</p>

Foto: Željko Hajdinjak/Cropix

- Sigurnosna situacija u naselju Parag je stabilna i pod nadzorom policije te nema dodatnih opasnosti za građane. Više informacija o događaju bit će tijekom sutrašnjeg dana, najavljeno je iz policije.

Kako doznaje HRT, mještani okolnih naselja su često upozoravali i prijavljivali na rafalne paljbe koje su odjekivale iz Paraga, a policija je u nekoliko navrata oduzela nezakonito vatreno oružje. Što je dovelo do ovakve tragedije pokazat će istraga.