Fotografija: Nesreće u Vrijeskoj i Batinjanima/Foto: Čitatelj
Galerija
Nesreće u Vrijeskoj i Batinjanima/Foto: Čitatelj

U manje od tjedan dana dva puta pijana sletjela autom s ceste u Batinjanima i Maslenjači

53-godišnja vozačica sletjela je prošli tjedan i u jarak u Donjoj Vrijeskoj, ali su joj tada mještani pomogli da izvuče auto i nitko nije zvao policijuU proteklih tjedan dana 53-godišnja žena dva je puta u proteklih tjedan dana pijana autom sletjela s ceste. U nesreći koja se dogodila u subotu oko 19.30 sati u Batinjanima teško je ozlijeđena te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu u Virovitici gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede.

Udarila u most

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, ona je u subotu pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljala osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka kroz Batinjane.

Nesreća u Batinjanima/Foto: Čitatelj
Nesreća u Batinjanima/Foto: Čitatelj

- Budući da nije vozila sredinom obilježene prometne trake, prešla je na desnu bankinu i sletjela u putni jarak gdje je vozilo udarilo u betonski putni most - rekli su u policiji napominjući kako protiv vozačice slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nisu zvali policiju

Neslužbeno smo pak doznali da je ista žena prošle srijede kasno navečer svojim autom pijana sletjela s ceste i u Maslenjači. Okolnosti pod kojima se dogodila ta nesreća bile su iste. Dakle, nije se vozila sredinom svoje trake, zahvatila je bankinu i sletjela u jarak. No, to nije sve.

Nesreća u Vrijeskoj/Foto: Čitatelj
Nesreća u Vrijeskoj/Foto: Čitatelj

Kako su nam javili naši čitatelji, ona je i prošli petak sletjela s ceste u Vrijeskoj, no tada su joj mještani pomogli da izvuče auto iz jarka i nitko nije zvao policiju. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!