Fotografija: Foto: MUP (ilustracija)
Foto: MUP (ilustracija)

U kući kod Bjelovara držao arsenal oružja: " Našli smo puške, bombe, prigušivače i streljivo"

U policiji ističu da je ovo primjer zašto dragovoljno predati oružje, jer tada ne snosite nikakve sankcijeU četvrtak, 6. lipnja, policijski službenici Policijske postaje Bjelovar su temeljem sudskog naloga obavili pretragu obiteljske kuće i drugih prostorija u jednom mjestu u okolici Bjelovara koje koristi 73-godišnji muškarac.

U pretrazi je pronađena i od njega oduzeta veća količina raznog oružja, dijelova oružja i streljiva: tri automatske puške, jednu poluautomatsku i dvije s užlijebljenim cijevima, 20 spremnika za automatsku pušku, pet ručnih bombi, ručno izrađenih prigušivača pucnja za vatreno oružje, tromblonski nastavak za poluautomatsku pušku i raznih dijelova oružja, te čak 460 komada streljiva raznih kalibara, a što je sve u svom posjedu imao nezakonito, javljaju iz bjelovarsko-bilogorske policije

Primjer drugima

Zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja protiv njega slijedi kaznena prijava, a on je predan pritvorskom nadzorniku.

Ovo je primjer što se dogodi onima koji nisu prepoznali značaj naše akcije "Manje oružja, manje tragedija" koja omogućava dragovoljnu predaju bez sankcija.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!