Fotografija: Foto: Ivo Ravlić/CROPIX (ilustracija)
Foto: Ivo Ravlić/CROPIX (ilustracija)

U jednom danu provaljeno u dva stana u istoj zgradi u Daruvaru: "Lopov ostao praznih ruku"

Za pretpostaviti je da je u Daruvaru riječ o istom počinitelju koji se svojim kriminalnim poduhvatom baš i nije usrećio. No, to će utvrđivati policija daljnjim operativnim radomPrema izvješću bjelovarsko-bilogorske policije čini se kako nije lako biti ni provalnik. Naime, u četvrtak, 11. travnja prijavljene su policije tri provale od kojih jedna u pokušaju. 

Iz svih provala "plijen" je poprilično slab. Točnije, nikakav. 

- Tijekom prijepodneva u Daruvaru, u Ulici Ante Starčevića provaljeno je u stan 46-godišnjakinje iz kojeg nepoznati počinitelj nije ništa ukrao, dok je tijekom poslijepodneva na istoj adresi nepoznati počinitelj pokušao provaliti u stan 75-godišnjakinje u čemu nije uspio - kažu u bjelovarsko-bilogorskoj policiji. 

Za pretpostaviti je da je riječ o istom počinitelju koji se svojim kriminalnim poduhvatom baš i nije usrećio. No, to će utvrđivati policija daljnjim operativnim radom. 

U Garešnici, na Trgu hrvatskih branitelja, poslijepodne, provaljeno je u stan 61-godišnjakinje, a što je ukradeno saznat će se po povratku vlasnice koja je privremeno odsutna.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!