Fotografija: 
Vjerojatno se vraćao s noćnog provoda/Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)
Vjerojatno se vraćao s noćnog provoda/Foto: Goran Sebelic/CROPIX (Ilustracija)

U GLUHO DOBA NOĆI Mladić (18) s dva promila alkohola u krvi i bez vozačke sletio u jarak

"18-godišnjak je priveden i smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", kažu u policijiIVANSKA - Pijan i tek punoljetan mladić bez vozačke dozvole sletio je nakon noćnog provoda u jarak.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, sve se dogodilo u noći, 21. listopada, oko 03.35 sati kada je 18-godišnjak upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz naselje Paljevine.

Oštetio ogradu

- U blagom lijevom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja stanju i osobinama kolnika, te atmosferskim prilikama (zavoj, mokar i klizav kolnik), uslijed čega je izgubio kontrolu nad upravljačem vozila i sletio u putni jarak oštetivši žičanu ogradu. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 2,00 g/kg, a kontrolom je utvrđeno da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje odnosno bez vozačke dozvole, kažu u policiji.

Dodaju kako je 18-godišnjak priveden u službene prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!