Fotografija: Požar u Severinu/ Foto: Screenshot Facebook
Požar u Severinu/ Foto: Screenshot Facebook

U dvorištu obiteljske kuće u Severinu izgorjelo desetak automobila

U tijeku je očevid nakon kojeg će biti poznat točan uzrok požara, kojeg su lokalizirali i ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Severin te Javne vatrogasne postrojbe Bjelovar, kažu iz policijePožar koji buknuo sinoć u Severinu uz glavu prometnicu uplašio je tamošnje mještane. Kako su potvrdili iz bjelovarske policije, požar je izbio na privatnom deponiju starih neregistriranih vozila.

- Izgorjelo je više vozila koja nisu u voznom stanju. U tijeku je očevid nakon kojeg će biti poznat točan uzrok požara, kojeg su lokalizirali i ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Severin te Javne vatrogasne postrojbe Bjelovar, kazali su iz bjelovarske policije te dodali da u požaru srećom nitko nije ozlijeđen.

Lokalni vatrogasci trebali pojačanje

Da je zbilja riječ o velikom požaru svjedoči i podatak da su na teren izašli i vatrogasci JVP-a Bjelovar, iako je Severin izvan njihovog područja djelovanja.

- U 00.18 sati dobili smo zapovijedi od županijskog vatrogasnog zapovjednika za upućivanje na intervenciju na adresu Severin 71a. Riječ je o požaru desetak automobila u dvorištu obiteljske kuće, kojeg pripadnici DVD-a Severin nisu bili u mogućnosti sami ugasiti. Postrojba izlazi s dva vozila i pet vatrogasaca, koji vrlo brzo dolaskom na mjesto intervencije u potpunosti gase požar. Intervencija je završila 1.37 sati, poručio je zapovjednik JVP Bjelovar Davor Đalog.