Fotografija: Foto: Ronald Goršić/CROPIX (ilustracija)
Foto: Ronald Goršić/CROPIX (ilustracija)

U dvije prometne nesreće u Velikoj Barni ozlijeđene tri osobe: "Oba vozila završila na krovu"

Prvo vozilo kojim je upravljala mlada žena prevrnulo na krov i udarilo u stablo. Drugi auto kojeg je vozio stariji muškarac udario je u zemljani nasip i prevrnuo se također na krovGRUBIŠNO POLJE -  Dvije prometne nesreće dogodile su se u petak i u subotu u Velikoj Barni i nadomak Velike Barne.

Naime, kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, prva nesreća dogodila se u petak, 9. veljače, oko 8,15 sati. Do prometne nesreće je došlo kada je 26-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka, iz Grubišnoga Polja prema Velikoj Barni zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom.

- Zahvatila je bankinu, a nakon vožnje po bankini i putnom jarku, vozilo se prevrnulo na krov i udarilo u stablo. 26-godišnjakinja je zbog ozljeda zadobivenih u nesreći vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Virovitica.

Udario u nasip

U subotu, 10. veljače, oko 18,15 sati, u Velikoj Barni 75-godišnjak je izlaskom iz zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u putni jarak gdje je vozilo udarilo u zemljani nasip i prevrnulo se na krov.

- U nesreći su 75-godišnji vozač i 65-godišnja putnica iz vozila zadobili lake tjelesne ozljede, kažu iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!