Fotografija: Foto: Deni Marčinković/MojPortal.hr
Foto: Deni Marčinković/MojPortal.hr

U bjelovarskom naselju Jošine ubijen muškarac, netko ga je namjerno pregazio?

Neslužbeno doznajemo da je smrtno stradao muškarac koji se ranije istog dana sukobio s drugim muškarcemU bjelovarskom naselju Jošine večeras se navodno dogodilo ubojstvo. Kako doznajemo iz bjelovarske policije, osoba je usmrćena naletom vozila.

- Danas, 27. prosinca, u 17,36 sati zaprimljena je dojava kako je u Bjelovaru, u južnom dijelu grada, došlo do naleta vozila na pješaka koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. U tijeku je provođenje očevida na mjestu događaja kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru i daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Osoba koja se dovodi u vezu s događajem nalazi se pod nadzorom policije, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Kako neslužbeno doznajemo, stradali muškarac tijekom dana se sukobio s drugim muškarcem, koji ga je navodno kasnije pregazio.

Mještani Gregurićeve ulice, u kojoj se nemili događaj i odvio, kažu nam kako je muškarac preminuo nakon što ga je udario "pick up" kamionet švicarskih nacionalnih oznaka. To se dogodilo kod kućnog broja 12. Navodno je isto vozilo već ranije tijekom dana viđeno kako čini prometne prekršaje po gradu.

- Okupili smo se odmah svi susjedi. Nitko ne zna tko je žrtva. Sve je blokirano, tu su policija i vatrogasci - rekla nam je stanovnica koja živi neposredno uz mjesto nesreće

Više informacija bit će poznato po završetku očevida. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!