Fotografija: Muškarac je prijavljen za cijeli niz kaznenih djela na štetu svoje izvanbračne supruge i maloljetne djece / Foto: Goran Mehkek/CROPIX
Muškarac je prijavljen za cijeli niz kaznenih djela na štetu svoje izvanbračne supruge i maloljetne djece / Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Tukao ženu pred djecom i prijetio da će je ubiti

29-godišnji mladić je svoju izvanbračnu suprugu pred maloljetnom djecom vrijeđao, galamio je na nju i omalovažavao jeOpćinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićenog 29-godišnjeg mladića zbog kaznenih djela protupravnog oduzimanja slobode, povrede djetetovih prava, povrede dužnosti uzdržavanja, nasilja u obitelji i prijetnje.

Sumnja se da je osumnjičeni 29-godišnjak od kraja srpnja do 8. rujna 2020. pred djecom više puta bio fizički nasilan prema svojoj izvanbračnoj supruzi, uzimao bi joj mobitel kako bi je spriječio da pozove pomoć i nije joj dao da koristi automobil. Osnovano se sumnja i da od 20. lipnja 2019. pa nadalje nije davao određene mjesečne iznose za svoju djecu, kao i da je svoju izvanbračnu suprugu pred maloljetnom djecom vrijeđao, galamio je na nju i omalovažavao je, a u dva navrata ozbiljno joj je zaprijetio.

Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i odredio osumnjičenom 29-godišnjaku istražni zatvor u trajanju od trideset dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru.