Fotografija: Foto: Damir Krajač/CROPIX (ilustracija)
Foto: Damir Krajač/CROPIX (ilustracija)

Trojica mladića potukla se na privatnoj fešti, poletjele i šake i čaše...

Protiv mladića slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, kažu iz policijeTrojica mladića sukobila su se na ove subote na privatnoj fešti u Rovišću. izvijestili su iz bjelovarske policije.

Razbio čašu 

- U subotu 19. prosinca oko 19.45 sati u Rovišću, Trg hrvatskih branitelja u prostoru društvenog doma, tijekom okupljanja povodom privatne proslove, javni red i mir narušavao je 25-godišnjak tako da je razbio staklenu čašu bacivši je u kut prostorije. Nakon toga se fizički sukobio s 30-godišnjakom i 20-godišnjakom na način da se s njima tjelesno naguravao, uslijed čega je zadobio udarac šakom u glavu. 25-godišnjak je potom napustio mjesto događaja i zatražio liječničku pomoć, poručili su iz PU bjelovarsko bilogorske.

Optužni prijedlog

Dodali su i to da je protiv 25-godišnjaka, 30-godišnjaka i 20-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.