Fotografija: 
Foto: Boris Kovacev/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Boris Kovacev/CROPIX (Ilustracija)

Traktorist nepropisno skretao u dvorište: "U njega se tijekom pretjecanja zaletio mladi vozač"

"67-godišnjem vozaču traktora na mjestu događaja naplaćena je novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", kažu u policijiGRUBIŠNO POLJE - Jučer, kasno poslijepodne u Velikim Zdencima dogodila se prometna nesreća koju je prouzročio traktorist.

Kako pojašnjavaju u PU bjelovarsko-bilogorskoj, 8. siječnja, oko 17,20 sati, u Velikim Zdencima 67-godišnjak je upravljao traktorom, daruvarskih registarskih oznaka, s priključnom gajbom za prijevoz stoke kućne izrade Ulicom Mate Lovraka.

Kazna na licu mjesta

- Prilikom nepropisnog skretanja ulijevo, budući da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, u traktor je udario osobni automobil, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, a koji se kretao u istom smjeru i u trenutku nesreće vršio radnju pretjecanja traktora.

67-godišnjem vozaču traktora na mjestu događaja naplaćena je novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz članka 43. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.    

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku