Fotografija: Foto: Damir Krajac/CROPIX (ilustracija)
Foto: Damir Krajac/CROPIX (ilustracija)

TRAGEDIJA Maloljetnik (16) umro u kafiću usred noći, jedna osoba uhićena

Unatoč naporima hitnog medicinskog tima i pružene liječničke pomoći, tinejdžeru, nažalost, nije bilo spasa. Svjedoci kažu da je situacija u kafiću u jednom trenutku izmakla kontroli...Žitelje Kostanjevca Riječkog nadomak Križevaca jutros je dočekala tužna vijest. Naime, noćašnji izlazak u kafić u tom prigorskom naselju u Općini Gornja Rijeka za 16-godišnjeg srednjoškolca pokazao se kobnim, javlja Jutarnji list.

Naime, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima zbog maloljetnika je u tom omiljenom lokalnom kafiću postupala Hitna pomoć oko 1:20 sati. Unatoč naporima hitnog medicinskog tima i pružene liječničke pomoći, tinejdžeru nažalost nije bilo spasa. Zbog toga je odmah obaviještena i policija koja je pristigla na poprište događaja u ugostiteljski objekt te su, kako navode iz PU koprivničko-križevačke, nedugo potom i uhitili jednu osobu.

I dok se nad uhićenim muškarcem provodi kriminalističko istraživanje te je podvrgnut alkotestu i ujedno odveden na vađenje krvi i davanje urina, osim iskaza svjedoka koji su noćas prisustvovali nemilim scenama koje su, sudeći prema svemu, u jednom trenutku izmakle kontroli, ključne odgovore o točnom uzroku smrti dati će obdukcija na Odjelu patologije koprivničke bolnice.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!