Fotografija: Nesreća se dogodila u srijedu u 20.35 sati u Ulici Gojka Šuška u Pakracu/ CROPIX (ilustracija)
Nesreća se dogodila u srijedu u 20.35 sati u Ulici Gojka Šuška u Pakracu/ CROPIX (ilustracija)

Teško ozlijeđena dvogodišnja curica iz Pakraca prevezena u Klaićevu bolnicu u Zagrebu

Protiv vozača slijedi i prekršajni nalog, a protiv 39-godišnjakinje optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja
Dvogodišnja djevojčica koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u srijedu u 20.35 sati dogodila u Ulici Gojka Šuška u Pakracu, prevezena je u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu.

Kako doznajemo od ravnateljice Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana, Marine Major, dijete ima prijelom potkoljenice, ozljede nisu opasne po život, a s njom je u bolnicu u Klaićevoj išla kao pratnja išla i njezina majka.

Pobjegla majci

Podsjetimo, do nesreće je došlo kada je 39-godišnji vozač, koji je upravljao Opelom, daruvarskih registracija, uslijed neprilagođene brzine udario u dvogodišnje dijete koje je prethodno, pobjegavši 39-godišnjakinjoj majci, istrčalo na kolnik s parkirališnog prostora.

Policija je izvjestila kako je 39-godišnjakinja potrčala za djetetom i također udarila u lijevi bočni dio auta nakon čega je pala na kolnik. PU požeško-slavonska će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće.

Tamo se ne vozi brzo

Protiv vozača slijedi i prekršajni nalog, a protiv 39-godišnjakinje optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

- To vam je ulica gdje su parkirna mjesta na samom kolniku, i gdje se vozači samo lagano skrenu u prometnu traku i uključe se u promet. Iako se tamo ne može brzo voziti, bilo je pitanje vremena kad će netko stradati - rekla nam je jedna Pakračanka.