Fotografija: Fotografija s mjesta nesreće/Foto: Čitatelj
Fotografija s mjesta nesreće/Foto: Čitatelj

NESREĆA U SIRAČU U magli se motorom zabio u neosvijetljenu traktorsku prikolicu

Nesreću je skrivio 45-godišnji vozač traktora za kojeg je bila priključena neregistrirana i neosvjetljena prikolica koju motociklist zbog magle nije vidioMotociklist u dobi od 65 godina teško je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18.20 sati u ulici Matije Gupca u Siraču.

Kako nam je rekao glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Saša Đorđević, nesreću je skrivio 45-godišnji vozač traktora marke Zetor daruvarskih registracija. Za traktor je bila priključena neregistrirana i neosvijetljena traktorska prikolica.

Teške tjelesne ozljede

- Uslijed neosvjetljenosti priključnog vozila i guste magle, u zadnji lijevi dio prikolice naletio je motocikl daruvarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 67-godišnji muškarac. On je nakon udarca u priključno vozilo pao na kolnik - rekao nam je glasnogovornik Saša Đorđević.

Vozač motocikla je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u pakračku bolnicu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

- Oba vozača su alkotestirana, a reakcija na alkohol je izostala. Protiv 45-godišnjeg vozača traktora slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom odvjetništvu u Bjelovaru zbog izazivanja prometne nesreće - kazao je glasnogovornik Saša Đorđević.