Fotografija: U prometnoj nesreći 18-godišnjak teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja/Foto: Niksa Stipanicev/CROPIX (ilustracija)
U prometnoj nesreći 18-godišnjak teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja/Foto: Niksa Stipanicev/CROPIX (ilustracija)

Tek punoljetni mladić se motociklom za koji nema vozačku zaletio u osobni auto: "Teško je ozlijeđen"

"Vozač (18) je udario u zadnji dio osobnog auta kojim je upravljala 67-godišnjakinja, a koja je zaustavila vozilo zbog skretanja ulijevo i propuštanja vozila iz suprotnog smjera", kažu u policijiPolicija je objavila rezultate očevida nakon nesreće koja se dogodila jučer, a u kojoj su se, kako smo pisali OVDJE, u Badljevini sudarili motocikl i osobni automobil.

- U ponedjeljak 2. listopada 2023. oko 15.50 sati u mjestu Badljevina u Ulici kralja Tomislava, 18-godišnji vozač koji je upravljao motociklom za koji nema položenu kategoriju, nije brzinu kretanja prilagodio gustoći prometa.

Pao na kolnik

Uslijed toga je udario u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 67-godišnjakinja, a koja je zaustavila vozilo zbog skretanja ulijevo i propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Nakon udara došlo je do pada vozača motocikla na kolnik, kažu u policiji.

Dodaju kako je u prometnoj nesreći 18-godišnjak teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!