Fotografija: Policija je podnijela prijave i protiv vozačice osobnog vozila i protiv vozača traktora/ Foto: Boris Kovacev/CROPIX (ilustracija)
Policija je podnijela prijave i protiv vozačice osobnog vozila i protiv vozača traktora/ Foto: Boris Kovacev/CROPIX (ilustracija)

Sudarila se s traktorom kojim je upravljao muškarac s 2,83 promila u krvi i bez vozačke dozvole

Nitko nije ozlijeđen, no na automobilu je nastala manja materijalna šteta dok na traktoru nema šteteU prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 12.30 sati u Staroj Ploščici u Općini Ivanska, nema ozlijeđenih osoba ali je pričinjena materijalna šteta.

Prema policijskom izvješću, do nesreće je došlo kada je 29-godišnja djevojka u osobnom automobilu bjelovarskih registracijskih oznaka pretjecala traktor bjelovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnji muškarac.

Trakorist završio na triježnjenju

Budući da ni ona ni on nisu držali dovoljan razmak od središnjeg dijela kolnika, došlo je do kontakta zadnjeg desnog bočnog dijela osobnog automobila i prednjeg kotača traktora. Na automobilu je nastala manja materijalna šteta dok na traktoru nema štete.

Policija je tijekom očevida utvrdila kako 52-godišnji traktorist nema vozačku dozvolu, a upravljao je traktorom pod utjecajem alkohola od 2.83 g/kg. Priveden je i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

Zbog počinjene prometne nesreće i prekršaja protiv 29-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog, dok protiv 52-godišnjaka slijedi prekršajni nalog i optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.