Fotografija: Nesreća se dogodila na jednom od najprometnijih križanja u Bjelovaru/Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
Nesreća se dogodila na jednom od najprometnijih križanja u Bjelovaru/Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

Sudar u Bjelovaru skrivio djelatnik Komunalca koji je čistilicom neoprezno izletio na cestu

U desnu stranu električne čistilice tada se zabio Volkswagen bjelovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjakPolicija je objavila detalje nesreće koja se danas oko 8 sati ujutro dogodila u Ulici Ivana Mažuranića u Bjelovaru.

Kako su izvijestili javnost, 53-godišnjak je upravljao radnim strojem, odnosno električnom čistilicom, nogostupom uz desni rub kolnika. Dolaskom do raskrižja sa šetalištem dr. Ivše Lebovića, koje je regulirano semaforima, nepropisno se uključivao na kolnik Ulice Ivana Mažuranića na način da nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom.

Nitko nije bio pijan

- Uslijed toga, u desnu stranu radnog stroja udario ga je osobni automobil Volkswagen bjelovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak. On se kretao Franjevačkom ulicom i u raskrižju zadržavao smjer kretanja u Ulicu Ivana Mažuranića. U prometnoj nesreći na oba vozila nastala je materijalna šteta - kažu u policiji i dodaju kako su obojica sudionika nesreće alkotestirana, a reakcija na alkohol je izostala

Zbog nepropisanog uključivanja u promet, protiv 53-godišnjaka slijedi izvješće o počinjenom prekršaju.