Fotografija: Foto: Matija Djanešić/CROPIX (ilustracija)
Foto: Matija Djanešić/CROPIX (ilustracija)

Sudar u Bjelovaru: "Ignorirao STOP na najprometnijem raskrižju u gradu pa se zabio u drugo vozilo"

Srećom, u srazu dvaju automobila nitko nije ozlijeđen, no nastala je materijalna šteta te je intervenirala i policija koja je obavila očevid nakon čega je vozač prekršajno prijavljenJoš jedna prometna nesreća dogodila se, ovog puta u Bjelovaru radi nepoštivanja znaka STOP. 

Kako javlja bjelovarsko-bilogorska policija, nesreću je skrivio 71-godišnji vozač osobnog automobila bjelovarskih oznaka. On je juler, 10. siječnja, oko deset sati i četrdeset minuta vozio Pakračkom ulicom te je došao na raskrižje sa Slavonskom cestom gdje se nalazi znak STOP. 

Oduzeo prednost

No, vremešni je vozač ignorirao prometne propise te je ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska drugom automobilu, također bjelovarskih registacija, za čijim je upravljačem bio 53-godišnjak. Zabio se u njega silovito prednjim dijelom svog auta. 

Srećom, u srazu dvaju automobila nitko nije ozlijeđen, no nastala je materijalna šteta te je intervenirala i policija koja je obavila očevid. Muškarca koji je izazvao prometnu nesreću prekršajno će prijaviti. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!