Fotografija: Foto: Nikola Vilić/CROPIX (fotografija je ilustrativna i nema veze s događajem)
Foto: Nikola Vilić/CROPIX (fotografija je ilustrativna i nema veze s događajem)

STRAVA KOD BJELOVARA Traktorom prešao preko djeteta: "Nažalost, nije mu bilo spasa"

Na mjesto događaja izašla je ekipa Hitne medicinske pomoći koji su na mjestu događaja konstatirali smrt djetetaU stravičnoj nesreći koja se dogodila jučer prijepodne u Tociljevcu u općini Nova Rača, tragično je preminulo dijete.

Policija je izvijestila kako se nesreća dogodila u stražnjem dijelu dvorišta, kada je 30-godišnji muškarac prilikom vožnje prednjim lijevim pneumatikom traktora prešao preko tijela djeteta. Na mjesto događaja izašla je ekipa Hitne medicinske pomoći koji su na mjestu događaja konstatirali smrt djeteta.

Krim istraživanje

Očevidom na mjestu događaja rukovodio je zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika, a po njegovom nalogu tijelo tragično preminulog djeteta prevezeno je u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija.

- U koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja - poručuju iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!