Fotografija: Foto: Facebook
Foto: Facebook

UPRAVO Žena (69) se vraćala iz pekare pa autom sletjela s ceste u Narti i poginula?

Policija, vatrogasci i hitna pomoć su na terenu, a žena koja je poginula u vozilu je bila samaStrašna prometna nesreća  u kojoj je život izgubila jedna ženska osoba dogodila se jutros oko 7.50 u Narti na bjelovarskom području.

Kako doznajemo u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj, na mjestu je stradala vozačica, 69-godišnjakinja koja je u trenutku nesreće bila sama u automobilu. Prema prvim informacijama ona je u jednom trenutku izgubila nadzor nad vozilom i sletjela s ceste. Liječnici Hitne pomoći mogli su samo konstatirati smrt, a na teren su odmah upućene sve žurne službe, uključujući i vatrogasce.

- Izašli smo na teren s desetak vatrogasaca. Bila je to vrlo zahtjevna intervencija jer je vozilo udarilo u betonski most točno na strani gdje se nalazila vozačica, tako da smo hidrauličnim kliješima morali rezati lim da bismo mogli izvući tijelo žene koja, na žalost, nije preživjela ovu tragediju - rekao nam je predsjednik Vatrogasne zajednice Bjelovarsko-bilogorske policije Silvestar Štefović. 

Neslužbeno doznajemo kako je tragično preminula žena radila u pekari te se vraćala kući s posla. Vozači koji su bili iza nje i očevici su nesreće policiji su ispričali da je u jednom trenutku samo skrenula u suprotnu traku i sletjela s ceste, pa se pretpostavlja da je zaspala ili, pak, da joj je pozlilo. Sve će biti poznato nakon očevida, ali i obdukcije koja će biti obavljena po nalogu. 

Drugih vozila nije bilo

U ovim trenucima traje očevid kojeg provodi policija kako bi se razsjasnile okolnosti tragedije. 

Druga vozila, doznajemo, u nesreći nisu sudjelovala. 

Policija će se tijekom dana, nakon obavljenog očevida, oglasiti s više informacija

USKORO OPŠIRNIJE...

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!