Fotografija: 
Vozač ušao u raskrižje i oduzeo prednost drugom vozaču/Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)
Vozač ušao u raskrižje i oduzeo prednost drugom vozaču/Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)

Vozač (74) nije stao na znak STOP pa izazvao nesreću: "U tri auta ozlijeđene četiri osobe"

"24-godišnjak je izbjegavajući sudar skrenuo ulijevo u suprotnu prometnu traku i vozilom udario u osobni automobil kojim je upravljala 38-godišnjakinja", kažu u policijiČetiri osobe su ozlijeđene u sinoćnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Bjelovaru, a o čemu smo prvi pisali OVDJE.

Kako javljaju iz policije, do nesreće koja se dogodila u 18,20 sati, došlo je nakon što 74-godišnjak koji je vozio Baranjskom ulicom nije postupio po znaku STOP dolaskom do raskrižja s Osječkom ulicom.

- Ušao je u raskrižje i oduzeo prednost osobnom automobilu kojim je Osječkom ulicom upravljao 24-godišnjak. 24-godišnjak je izbjegavajući sudar skrenuo ulijevo u suprotnu prometnu traku i vozilom udario u osobni automobil kojim je upravljala 38-godišnjakinja, kažu u policiji.

Čeka ga prekršajni nalog

U nesreći su lake tjelesne ozlijede zadobili vozači 74-godišnjak, 24-godišnjak i 38-godišnjakinja i 69-godišnja putnica iz vozila koje je skrivilo prometnu nesreću.  Na sva tri automobila nastala je materijalna šteta.

Protiv 74-godišnjaka slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!