Fotografija: Usred noći u Bjelovaru preokrenuo drveni štand i bacao kante za smeće, pa sve vratio na mjesto/Foto: Danijela Peracic/CROPIX, MojPortal
Usred noći u Bjelovaru preokrenuo drveni štand i bacao kante za smeće, pa sve vratio na mjesto/Foto: Danijela Peracic/CROPIX, MojPortal

Srušio drveni štand i bacao kante za smeće pa ubrzo sve vratio na mjesto

Uslijed ovog događaja, nisu nastala nikakva oštećenja, a protiv 20-godišnjaka slijedi obavijest o počinjenom prekršaju komunalnom redaru Grada Bjelovara, kažu u policijiBJELOVAR - Policija je prije tri noći usred Bjelovara uhvatila mladog vandala na djelu.

Naime, kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u utorak, 1. studenog oko 1 sat iza ponoći, 20-godišnjak je u Bjelovaru, na Trgu Eugena Kvaternika, preokrenuo drveni prodajni štand, dok je u ulici Vladimira Nazora preokrenuo dvije kante za smeće i jedan prometni znak koji se nalazio na izlazu iz gradskog poglavarstva. 

Sve vratio na mjestu

-Nakon upozorenja, 20-godišnjak se dragovoljno vratio i sve preokrenute stvari postavio u prvobitni položaj. U ovom događaju nisu nastala nikakva oštećenja, kažu u policiji i dodaju kako protiv 20-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz Odluke o komunalnom redu Grada Bjelovara, slijedi obavijest o počinjenom prekršaju komunalnom redaru Grada Bjelovara.