Fotografija: Foto: Halo inspektore; Danica.hr
Foto: Halo inspektore; Danica.hr

ŠOKANTNO Pijana trgovkinja na poslu fizički napala mlađu kolegicu pa zalegla na pod

O alkoholu ovisna djelatnica koja je napuhala više od 2 promila, nije dobila odmah otkaz, već je kasnije to učinjeno. Mlađa trgovkinja uslijed šoka završila je kod liječnika i trenutno se nalazi na bolovanjuŠokantan događaj zbio se jučer u Studencu, trgovini mješovite robe u Zagrebu. Naime, mortus pijana starija blagajnica fizički je napala mlađu kolegicu koja je tek počela raditi.

Kako piše na Facebook stranici Halo inspektore, u potpuno alkoholiziranom stanju starija djelatnica prvo je verbalno, a onda i fizički napala mlađu kolegicu.

Legla na pod

- Štoviše, vrijeđanju i psihičkom zlostavljanju u jednom su trenutku nazočila i djeca koja su se zajedno s roditeljima našla u dućanu.

Starija, vidno pijana, djelatnica je mlađu djelatnicu u jednom trenutku čak i istjerala iz prodajnog prostora. Trenutak potpunog kaosa kulminirao je lijeganjem starije trgovkinje na pod.

U međuvremenu je došla poslovođa smjene s osobom zaduženom za zaštitu na radu kako bi smirili situaciju te napravili kontrolu količine alkohola u organizmu zaposlenica.

Mlađa, koja je bila napadnuta, nije imala ništa od alkohola u sebi. Starija pak nije htjela puhati, pa je pozvana Hitna medicinska pomoć jer je djelatnica počela gubiti i osjećaj ravnoteže pa je postojala opasnost i od ozljeđivanja. U međuvremenu je nekoliko puta pozvana i policija kako bi se smirila situacija.

Otkaz uslijedio naknadno

Tek po dolasku medicinske ekipe, gotovo na silu, pijana trgovkinja je napuhala znatno više od 2 promila! (podatci poznati redakciji Halo insprektore). Svojevrsna drama u trgovini koja je počela kod primopredaje smjene (oko 14 sati) konačno za završena u 18 sati dokada ta trgovina nije niti radila, stoji na stranici Halo inspektore.

O alkoholu ovisna djelatnica nije dobila odmah otkaz, već je kasnije to učinjeno. Mlađa trgovkinja uslijed šoka završila je kod liječnika i trenutno se nalazi na bolovanju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!