Fotografija: 
Foto: Bruno Konjevic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Bruno Konjevic/CROPIX (Ilustracija)

Službenim vozilom MUP-a skrivio nesreću u Grubišnom polju: "Jedna osoba je ozlijeđena"

Bjelovarska policija izvijestila je o nesreći koja se dogodila nakon što je djelatnik Ministarstva unutarnjih poslova obilazio nepropisno parkirano voziloDjelatnik Ministarstva unutarnjih poslova u srijedu poslijepodne službenim je automobilom skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. 

Kako javljaju iz bjelovarsko-bilogorske policije nesreća se dogodila u srijedu oko 14 sati i 30 minuta u Grubišnom Polju, a za upravljačem službenog vozila MUP-a bio je 39-godišnjak. Vozio je Ulicom kralja Zvonimira te je naišao na automobil kojeg je vlasnik ostavio nasred ceste. 

Nitko nije bio pijan

Obilazeći nepropisno parkiran automobil on je prešao u lijevu prometnu traku, ali pritom nije pazio. Svojim je vozilom udario u osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 58-godišnjak. U nesreći je na oba vozila nastala materijalna šteta i ozlijeđen je 58-godišnji vozač kojem je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Virovitica. Kod obojice vozača alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola, izvijestili su iz policije.

Protiv 39-godišnjeg vozača slijedi podnošenje adekvatne prijave nakon kvalifikacije ozljeda 58- godišnjaka, dok protiv 54-godišnje vozačice koja je nepropisno na kolniku parkirala automobil bjelovarskih registarskih oznaka slijedi podnošenje izvješća o počinjenom prekršaju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!