Fotografija: Izgoreni auto u Mlinskoj ulici u Daruvaru/Foto: Snimio čitatelj
Izgoreni auto u Mlinskoj ulici u Daruvaru/Foto: Snimio čitatelj

Sletio s ceste u Daruvaru i udario u stablo: "Vozilo je potpuno izgorjelo"

"Zbog izazivanja prometne nesreće 33-godišnjem vozaču je na mjestu događaja, zbog počinjenog prekršaja, naplaćena novčana kazna u iznosu od 130 eura", kažu u policijiDARUVAR - Prometna nesreća u kojoj je u potpunosti izgorio automobil, zajedno s pripadajućom dokumentacijom, dogodila se u Daruvaru.

Kako javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske, u petak, 23. veljače, oko 6.00 sati, 33-godišnjak je upravljao osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka, kroz Daruvar, Mlinskom ulicom.

- Izlaskom iz lijevog zavoja uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, te gustoći prometa (zavoj, kolnik mokar uslijed kiše koja pada, noć) izgubio je nadzor nad vozilom, desnim kotačima zahvatio bankinu pri čemu je došlo do zanošenja i nekontroliranog kretanja vozila, te potom slijetanja s kolnika na mekanu travnatu površinu.

Zaletio se u stablo

Nakon toga je prednjim dijelom vozila udario u stablo gdje se vozilo zaustavilo. Nakon udara u stablo došlo je do samozapaljenja osobnog automobila koji je u cijelosti izgorio kao i dokumentacija vozila, a požar na vozilu su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Daruvara, kažu u policiji.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a zbog izazivanja prometne nesreće 33-godišnjem vozaču je na mjestu događaja, zbog počinjenog prekršaja naplaćena novčana kazna u iznosu od 130 eura.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!