Fotografija: Foto: Duje Klarić/ CROPIX (ilustracija)
Foto: Duje Klarić/ CROPIX (ilustracija)

Sirčanki ukraden mobitel u daruvarskom Lidlu: "Ostala sam bez svih fotografija moje bebe"

"Zbilja sam tužna što još uvijek ima takvih ljudi", kazala nam je 28-godišnja Sirčanka napominjući kako mobitel za nju ima posebnu vrijednost samo zbog tih fotografijaDjevojka iz Sirača ostala je u srijedu bez mobitela u daruvarskom Lidlu.

Naime, kako nam je ispričala pokradena djevojka, ona je tog dana oko 18.40 sati sa sestrom i mamom došla u Lidl kupiti hranu za bebu.

Mobitel stavila u kolica

- Budući da nisam imala džepove, mobitel sam odložila u kolica. Kada sam shvatila da ga nema, išla sam pretražiti i auto i cijeli Lidl. Onda sam krađu prijavila trgovkinjama i dala broj da mi jave ako ga nađu. No, kako ga nisu pronašle, otišla sam sve prijaviti policiji - ispričala nam je 28-godišnjakinja koja  najviše žali zbog fotografija svoje curice koje je imala u mobitelu od njezinog rođenja.

Dodala je kako ukradeni mobitel marke Xaiomi nije bio nešto skup, ali za nju ima posebnu vrijednost upravo zbog fotografija njezinog djetata.

- Zbilja sam tužna što još uvijek ima takvih ljudi - kazala nam je opljačkana Sirčanka.

Drugi slučaj krađe

Ovo je već drugi slučaj krađe osobnih stvari u daruvarskom Lidlu u posljednja tri mjeseca. Naime, 12. lipnja ove godine oko 14 sati, netko je 22- godišnjakinji iz kolica za kupovinu ukrao novčanik s osobnim dokumentima i nekoliko stotina eura.

- Savjetujemo građane da prilikom kupovine novčanike ne odlažu u kolicima ili košaricama za kupovinu i na blagajničkim trakama, kao i da ih ne nose u otvorenim torbicama, ruksacima na leđima ili džepovima iz kojih mogu pasti ili se lako izvući jer dovoljan je trenutak nepažnje, ako se nađu u blizini počinitelja ovakvih krađa, da budu pokradeni - poručuju iz policije. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!