Fotografija: Poginuli Žarko Čukelj iz Bunjana bio je dio NK Sloga/ Foto: NK Sloga
Galerija
Poginuli Žarko Čukelj iz Bunjana bio je dio NK Sloga/ Foto: NK Sloga

Shrvani otac se oprostio od sina koji je poginuo u Bjelovaru: "Vozit ćemo mi opet skupa"

Od Žarka Čukelja se oprostio i Nogometni klub Sloga Križ gdje je mladić ranije bio aktivan. Kažu da ih je šokirala vijest o stravičnoj tragedijiU devetnaestoj godini život je izgubio Žarko Čukelj.  Njegova smrt šok je za sve koji su ga poznavali.

Stradao u Bjelovaru

Uvijek je bio, kažu, vedar i nasmijan. Mještani Bunjana, sela sa sedamstotinjak stanovnika u Općini Križ u Zagrebačkoj županiji još ne mogu vjerovati da je otišao. 

Dogodilo se to u četvrtak oko 14 sati. Mladi Žarko vozio se kroz bjelovarsko prigradsko naselje Veliko Korenovo na motociklu. Motori su mu inače bili velika strast, baš kao i njegovom ocu Žarku, inače glazbeniku u grupi Max 5. 

Izuzimaju se snimke

Vozio je cestom kada mu se na cesti prepriječio kamion. Pokušavajući izbjeći sudar, Žarko je skrenuo udesno, udario u bankinu, sletio u putni jarak i zaustavio se udarcem u betonski most. Smrt je bila trenutna, liječnici Hitne pomoći koji su odmah došli na mjesto događaja mogli su je samo konstatirati. 

U prometnoj nesreći poginuo je motociklist/ Foto: Facebook
U prometnoj nesreći poginuo je motociklist/ Foto: Facebook

Policija sada izuzima snimke videonadzornih kamera. One bi mogle biti ključ istrage jer se gleda kojom se brzinom Žarko, a kojom vozač tegljača, dovozio prema mjestu nesreće. Zasad je pouzdano da među njima nije bilo udara. 

Za Žarkom ostaje velika praznina. Njegov otac objavio je osmrtnicu na svom Facebook profilu, najavljujući sahranu svog sina koja će se održati na općinskom groblju u petak u 15 sati. Njegove riječi izmamile su suze mnogima. Ostavio je iza sebe majku Sanju, sestre Martinu i Lorenu, ali i brojne prijatelje i poznanike. Sve koji su ga voljeli.

Šokantna vijest

- Sine moj dobri...Vozit ćemo mi opet skupa. Volimo te svi! Počivaj u miru - napisao je. 

Od mladića se oprostio i Nogometni klub Sloga Križ gdje je mladić ranije bio aktivan. Kažu da ih je šokirala vijest o stravičnoj tragediji. 

- S boli u srcu vas obavještavamo da nas je danas zauvijek napustio naš bivši igrač Žarko Čukelj. Dobri duh, uvijek vedar i nasmijan, poginuo je danas u 19. godini života. Posljednji ispraćaj bit će u petak u 15:00 sati na groblju u Križu. Počivao u miru..., napisali su. 

Osmrtnica Žarka Čukelja/ Foto:Facebook
Osmrtnica Žarka Čukelja/ Foto:Facebook

Kažu nam kako je za njih posljednjeg puta zaigrao prije tri godine. Iako se više nije vratio svom klubu, tužni su zbog gubitka svog nekadašnjeg člana. 

Od mladića se opraštaju nebrojeni prijatelji na društvenim mrežama te izražavaju iskrenu sućut obitelji.

U grupi Max 5 također su neutješni. Mladića su, kažu, dobro poznavali. Iz poštovanja prema obitelji, dodaju, nemaju dodatnih komentara, no doznajemo kako je Žarko bio sjajan mladić. Obitelj je bila ljubitelj motocikala, ali su se uvijek pridržavali svih pravila. Nije nikada, doznajemo, bilo incidenata. Sam Žarko rado je i na svom Facebooku objavljivao fotografije svog ljubimca, motora koji ga je naposljetku odveo u smrt. Njegov otac nije imao snage detaljnije nam reći što se dogodilo.

Policija zasad nije prijavila vozača kamiona. Obavili su očevid te će tek nakon rezultata svih potrebnih vještačenja, odnosno, izuzimanja snimki s videonadzora te nalaza obdukcije, biti jasnije što se dogodilo. Podaci će nakon toga biti predani u Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru, koje rukovodi očevidom, a koje će preko svoje zamjenice donijeti odluku što dalje valja učiniti. 

- Tužno, otišao je mlad život, bez obzira na to što se dogodilo - kazuju nam Žarkovi poznanici. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!