Fotografija: Fotografija je ilustracija i nema veze s nesrećom iz teksta/ Foto: PU BB
Fotografija je ilustracija i nema veze s nesrećom iz teksta/ Foto: PU BB

S više od tri promila napravio totalku, od siline udarca ispao motor iz vozila

Vozač se nije žalio na ozljede te je odbio liječničku pomoć. Uhićen je, a danas će biti priveden Općinskom sudu u Bjelovaru.Samo čudo spasilo je vozača (60) koji je jučer oko 13.40 sati u Bereku skrivio tešku prometnu nesreću. 

Kako javljaju iz policije, uslijed neprilagođene brzine i alkoholiziranosti izgubio je nadzor nad vozilom te je udario u prometni znak kojeg je srušio.

-Nastavio se kretati vozilom po putnom jarku te je prednjim dijelom vozila udario u prilazni most kojeg je oštetio. Nakon udarca vozilom se nastavio kretati prilaznim mostom i nogostupom te je udario u žičanu ogradu i betonski stup uslijed čega dolazi do ispadanja motora iz ležišta te se zaustavlja, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Bez ozljeda

Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 3.08 g/kg. Zanimljivo, vozač se nije žalio na ozljede te je odbio liječničku pomoć, dok je na vozilu nastupila totalna materijalna šteta. Naravno, vozač je uhićen, a danas će biti priveden uz optužni prijedlog na nadležni prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.